Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Experienţă în automatizări industriale

INFOSTAR are o activitate de 23 ani în producţia echipamentelor de măsură, reglare şi control pentru procese industriale, completată cu integrarea acestora în sisteme de monitorizare şi automatizare.

Profil de activitate:

1 Integrator pentru sisteme de monitorizare şi automatizare

2 Producător aparatură măsură şi control

3 Distribuitor calculatoare industriale şi embedded

Soluţii oferite:

Firma proiectează şi produce peste 40 de aparate pentru automatizări industriale: înregistratoare, transmittere, indicatoare, surse, relee de timp. Produsele sunt concepute şi fabricate în cadrul firmei, ceea ce permite o adaptare rapidă la cerinţele clienţilor.

Sisteme SCADA: Experienta de peste 14 ani în implementarea sistemelor de automatizare şi instalarea a peste 100 de sisteme SCADA ne recomanda ca parteneri cu experienţă pentru automatizări industriale.

Sistemele de monitorizare şi automatizare instalate acopera diferite domenii, de la monitorizarea grupurilor energetice din termo- şi hidrocentrale la automatizarea liniilor de productie din siderurgie, industria materialelor de constructie, alimentară, chimică, medicală, ş.a.

Diversitatea problemelor tehnice rezolvate pe parcursul celor 14 ani de implementare a sistemelor SCADA ne permite rezolvarea prompta a cerintelor specifice fiecarui beneficiar.

Sisteme industriale şi embedded: INFOSTAR este unic distribuitor în Romania şi membru al IPC2U Group GmbH Germania. Produse distribuite: Calculatoare industriale, embedded, de panou; Laptop-uri industriale; Servere rackmount; Automate programabile; Module pentru achizitie de date.